Teacher's Summer Camp 2018- Episode V | Týdny pohybu hrou 2018 - Epizoda V.

in #blog6 years ago

The fifth day of my incredible adventure of being a supervisor at a summer camp is here!

Friday 27/7/2018
And it’s here. The last day with this group. It was a really great group and I will remember them – as others from past years – with pleasant memories.

During the first class, we went climbing again. The heatwave makes being in the gym just insane and after having to take the children down again I was somewhat … tired. But the children enjoyed it and that is the important thing.

IMG_20180727_082812.jpg

After climbing we went outside to play. If I said that it was insanely hot in the gym I was mistaken. There is no comparison to how it felt to be outside on the stadium. I told the kids what games they can play and watched over them – it was so hot that I didn’t have the strength nor will to do more. Later a group of older kids came and said whether we would like to play brenball with them. And since the kids enjoyed it so much previously, they agreed. But I had to mix the groups a bit as the older children were actually a lot older. My kids are like 7 years old and these were like 13. After they finished the kids came and ask what we will do now. I thought that they were going to be tired so I told them they can rest for about 10 minutes before we go to lunch. But they decided otherwise and played a round of dodgeball. I forgot how much energy and how indestructible young children are.

After lunch, the final afternoon grew quickly to an end. We played some board games but first the final surprise of the week awaited them – ICE CREAM – which was really appreciated in this hot weather. But it also melted quickly making the kids a bit… sticky. I also made some balloon animals and flowers for the kids to have something to remember me by.

IMG_20180727_143446.jpg

The time to return the children to their parents came quickly. Too quickly. I said goodbye to each kid and hopefully, I’ll get to see them so other time.

Cheers loves!


For Czech People

Pátek 27. 7. 2018
A je to tu! Poslední den, kdy mám tuto skupinu. Byla to opravdu senzační skupina a já na ně budu, stejně jako na jiné skupiny z uplynulých let, s láskou vzpomínat.

První hodinu nás čekalo opět horolezení. Díky velkým teplotám je v tělocvičnách strašné vedro. Po dalším sundávání dětí, stejně jako ve středu jsem byla lehce – vyčerpaná. Ale děti si to užily a to je pro mě podstatné.

Po horolezení jsme měli hry v přírodě. Jestliže v tělocvičně bylo strašné vedro, opravdu se to nedá srovnat s tím, jak je na stadionu, kam jsme šli. Dětem jsem řekla, co vše si zde můžou zahrát a já na ně z dálky dohlížela – na víc jsem nějak neměla sílu. Bohužel pro mě přišla starší skupina s tím, že by si rádi zahráli opět brenbal, který my hráli ve středu. Poprvé jsem zažila, že moje skupina si tuto hru velmi oblíbila a ihned s nimi chtěli hrát. Tentokrát jsem je však namíchala, jelikož mezi těmito skupinami byl rozdíl v průměru 6 let, což v tomto věku u dětí je velký propastný rozdíl (mým dětem bylo přibližně kolem 7, těmto druhým bylo kolem 13). Zahráli jsme si dohromady spolu dvě hry, poté jsem se já, lektor druhé skupiny a jeho skupina posadili úplně vyřízení a odpočívali. Moje skupinka se mě pouze došla zeptat, co budeme teď dělat a když jsem jim odpověděla, že 10 minut můžou odpočívat a potom půjdeme na oběd, jediné, co jsem od nich uslyšela bylo, zda si nemohou zahrát ještě vybíjenou. Moje děti jsou prostě nezničitelné :D

Po obědě následovalo závěrečné odpoledne. Zde opět první, druhá a třetí skupina odešla na společenské hry. Samozřejmě až po prvním z překvapení – zmrzlině. V tomto teplu se opravdu velice hodila a také se velice rychle roztékala. Děti zde dále ode mě dostaly umotaná zvířátka a květinky z balónků.

Až moc rychle přišel čas odevzdat děti rodičům. S každým dítětem jsem se rozloučila a snad se s nimi další týdny, nebo nějaký další rok uvidím.

A teď alou na kutě!

Sort:  

Resteemed your article. This article was resteemed because you are part of the New Steemians project. You can learn more about it here: https://steemit.com/introduceyourself/@gaman/new-steemians-project-launch

Máš to náročné s dětmi. A ještě ta vedra...

Ano, ty vedra jsou nejhorší... Tento týden ani už nezvládám psát. Příjdu domů úplně hotová, najím se a jdu spát, když náhodou pomalu nebalím na dovolenou.... Takže zbytek pokračování vám musí stačit asi až zítra, protože na to už nemám sílu :D

To se nedivím...

Coin Marketplace

STEEM 0.19
TRX 0.13
JST 0.030
BTC 61978.49
ETH 3408.83
USDT 1.00
SBD 2.48