ne iubește neapărat, ci acceptați oameni care

in #story6 years ago

Dragostea uneori face ca oamenii să uite totul. Pentru că iubirea noastră ușurează ceea ce avem. Pentru femeile iubitoare este mai bine decât a fi iubit. Nu așteptați prea mult pe cineva care nu ne iubește neapărat, ci acceptați oameni care ne iubesc deja pentru ceea ce este. Dragostea, dar fără iubire este ca un sport atât de lung încât să fie slab, dar rezultatul nu este slab. Învățați să vă iubiți înainte de a vă iubi pe ceilalți oameni.

Sunt un student de clasa X. Mereu am refuzat și l-am ignorat pe cel care mă iubește, dar acum, chiar și cu susul în jos, am ignorat întotdeauna persoana pe care o iubesc.

Îmi plac colegii mei și, de asemenea, el este prietenul meu apropiat, am fost destul de târziu. Tipul ăla e Nino un copil spirit. Îmi place la fel a început de la cunoștința păstrate prieteni foarte mult timp și în cele din urmă m-am indragostit gini.

Da, am un prieten pe nume Arum, este prietenul meu din liceu. Arum, eu și Nino, am fost prieteni apropiați de când am intrat în liceu.

Într-o zi am văzut-o pe Arum, pe când Nino glumea împreună și sunt foarte familiarizați ca o persoană curtantă. Sincer, eu sunt gelos, dar îl ascund de Arum.

De lungă durată obosit, de asemenea, mendam îi place așa. În cele din urmă am mutusin pentru aceeași poveste Arum.

Amel se apropie și Amel e greu să-l bată pe Nino. Amel crede că Nino nu se va îndrăgosti niciodată de Amel. Deși Amel simte deja așa, dar încă se lupta. În mod inconștient, Arum era și Nino.

Amel știe dacă Arum îi place lui Nino. Amel nu citise accidental jurnalul lui Arum. Există curman Arum scris despre sentimentele sale față de Nino.

După ce Amel a citit jurnalul lui Arum, a fost dezamăgit de faptul că prietenii lui, de asemenea, îi plac același tip. Dar Amel crede că dragostea vine brusc, așa că oricine are dreptul să-l placă lui Nino. Amel continuă să se lupte cu inima lui Nino, deși este mic.

Coin Marketplace

STEEM 0.20
TRX 0.12
JST 0.029
BTC 61567.88
ETH 3447.00
USDT 1.00
SBD 2.50