Duel Manchester

in #steemit6 years ago

El Manchester City ha d'esperar per aconseguir el títol de la Lliga Premier després que el Manchester United va muntar una notable derrota de mitja part per derrotar dos gols per guanyar a Etihad Stadium.
La ciutat necessitava la victòria per confirmar-se com a campions, però Paul Pogba va anotar dos gols en dos minuts per derrotar el lideratge de la primera meitat de la ciutat abans que la volta de Chris Smalling completés el canvi dramàtic.
El lateral de Pep Guardiola havia lliurat una primera classificació magistral amb el capità Vincent Kompany, amb un encapçalat després de 25 minuts i Ilkay Gudogan afegint un segon cinc minuts més tard després d'un gir intel·ligent i acabat.
Outclassed United es va mantenir en disputa després que Raheem Sterling fes dues ocasions d'or per la barra amb l'objectiu a la seva pietat i Gundogan es va dirigir directament al porter David de Gea quan no va marcar vuit metres.
Va donar l'esperança de l'United i de com l'equip de Jose Mourinho va respondre com Pogba -tant de gènere a Old Trafford recentment i al centre de les pretensions d'Guardiola abans del partit que havia estat
que es va oferir a la Ciutat al gener - es va robar per tirar un gol després de 53 minuts i dirigir l'equalizador dos minuts més tard.
La remuntada notable va ser completa quan Smalling, mal culpable per l'objectiu de Kompany, va arribar sense marcar per dirigir el tir lliure d'Alexis Sanchez davant l'Ederson exposat en el minut 69.
En un furioso final, els jugadors d'ambdós bàndols es van enfrontar i Ashley Young va tenir la sort que el seu escàndol salvatge en el substitut de la ciutat Sergio Aguero a la zona fos ignorat per l'àrbitre Martin Atkinson.
De Gea va fer un guardabosc de classe mundial d'Aguero a mesura que la ciutat va atacar furiosament, però United es va estrenar i el partit titular de Guardiola ha d'esperar un altre dia.
Ciutat guanyarà el títol el proper cap de setmana si guanyen el Tottenham a Wembley el dissabte (19:45 BST kick-off) i United perdrà a casa al club West Brom els diumenges (16:00).