Borbe počinju

in #storylast year

Partizan večeras počinje svoju borbu za plasman na Final Four Evrolige. Već sam naglasio Real je favorit i moje očekivanje je da će seriju započeti pobedom u prve dve utakmice. Kao navijač Partizana voleo bih da grešim, ali želje su jedno a realnost je nešto sasvim drugo. Partizan ima svoje šanse i pokušaće da ih iskoristi i zaista bi bi bilo fantastično bar jednom pobediti u Madridu. Snaga Reala je pre svega fantastični Tavares, ali i dugačak roster. Iskustva Ljulja, Rorigeza, Fernandeza i ostalih takođe su snaga Reala. Partizanova šansa je odlična forma koja ima uzlaznu putanju, mladost, ali i želja pre svega onih koji su "domaći igrači". Takođe neki igrači Reala izlaze iz povreda i njihova forma nije zavidna.

Semafor.jpg

Ipak mislim da ćemo za nedelju dana u Areni videti Partizanovu šansu. Mislim i da ćemo pobediti u trećem susretu. Pošto se serija igra na tri pobede, četvrta utakmica biće nova šansa. Možda sam otišao predaleko, ali večeras je Real veliki favorit.
Govori se o veličini Željka Obradovića, o njegovom čudotvorstvu! On je plasmanom u Top 8 već načinio čudo. Za novo čudo moraju se pobrinuti igrači. Ipak Partizan je šesti, od pozicije 5 Partizan je odvojio 1 koš, tačnije jedan poen. Za toliko je Makabi bio bolji u međusobnom skoru, Za poziciju 4 bila je dovoljna jedna pobeda.
Ipak i pozicija 6 je veliki uspeh i šansa Partizana je velika borba.
Što se tiče rostera tek sad mi je žao što Koprivica nije spreman i što mu se sve to desilo tokom sezone. Siguran sam da bi on u ovoj utakmici imao svoju ulogu. Nažalost, Vukčević svoju šansu nije iskoristio. Nije uspeo da se nametne i veliko je pitanje da li će on na kraju sezone ostati deo ovog tima.

Goran

Coin Marketplace

STEEM 0.29
TRX 0.12
JST 0.033
BTC 62980.19
ETH 3123.74
USDT 1.00
SBD 3.87