‼️ До уваги автори з України! Всім нам на замітку!

in #news2 years ago (edited)

IMG_20220320_160012_636.jpg

Всім доброго дня!

Враховуючи становище в країні, вітання "доброго" звучить дико... Тим не менш, дівчата та хлопці, ми намагаємось підтримувати одне одного як можемо.

Хтось із нас пише на платформі, у когось такої можливості зараз немає (через війну в країні чи з інших причин)... Дуже сподіваюся, що все налагодиться і ми, автори України, як і раніше, триматимемося разом!

Багато хто пишуть зараз тег #ukraine, не будучи автором з України, і тому відстежити активних українських авторів проблематично.

Ми відсторонилися від спільноти Steem-BRU з цілком зрозумілих причин, розбіглися хто куди... І щоб не шукати один одного, я вирішила скласти список авторів в надії на взаємну підтримку, спілкування, коментарі і так далі. Зі свого боку, як представник України я голосуватиму за кожного з вас. Це звичайно крапля у морі, та все ж.

Отже, активні автори з України:

@antorv,
@olesia,
@zaria56
@darina14,
@o1eh,
@strecoza,
@slon21veka,
@dmitrik,
@ir3k,
@tinochka2
@vlaswrest,
@olga.maslievich,
@alexmove,
@nastena09,
@pinksakura,
@vpodessa,
@makcl,
@andrea.boji,
@svetozarnaya,
@gmenka,
@batishta


Не активні автори, на жаль:

@danny.green,
@slem,
@nesmeliy,
@vict0r,
@vlas-ir-a,
@viria7,
@stiskmans,
@mikebo31,
@tok16,
@alexan1,
@sergeyk

Дуже сподіваємося, що ви в безпеці і незабаром дасте про себе знати. А я бажаю всім нам миру та злагоди.

П.с. Якщо когось із авторів України я проґавила, залиште будь ласка свій нік у коментарях.

Все буде Україна!

________💙💛________

image.png

Sort:  

Всім привіт з міста Суми! 🖐️ Ми в блокаді, але кого цим злякаєш))
Дякую за цей пост і особливо моєму доброму другу @o1eh ;)
Вже всіх пролайкав і буду це робити кожен день поки у мене є пальці та життя!)
Всім незламного духу і тихого дня, друзі! :)

Боже, то Ви в Сумах. Тримайтеся там, вам зараз точно не до дописів у Steemit.

Дякую) Тримаймося разом✊
Взагалі, стіміт - це одна з небагатьох речей які дають мені можливість трохи відволіктися від щоденної гри в руську рулетку, тому я заходжу сюди кожного дня)

Суми... Вітаю. Приємно познайомитись)

Навзаєм!) Як у Вас справи? Сподіваюся більш-менш?)

Чутно, видно, але сидим як миші. Страшно. Мої родичі з Сумської області вже безхатченки, до нас їхати не ризикують, бо далеко. На зв'язку, сидять у когось у селі. Прихистили люди. Жах....

Так... ситуація звісно не дуже... прикордонним областям дістається сповна, та і інші під ракетами сидять, зараз немає повністю безпечного місця в Україні. У нас сьогодні по хім заводу з танку бахнули, викид аміаку був, але на щастя місто не зачепило, а взагалі вже почали звикати до постійних вибухів снарядів, людина до всього звикає, як говориться за 21 день, навіть до самого страшного, така захисна функція у нас)
Ви головне будьте пильними і все ж не бійтеся, хоть це і важко. Часто страх небезпечніший за самі снаряди, тому намагаємося радіти кожній хвилині , бо поки живі, не все так погано. Нічого вічно не триває, і все це теж закінчиться, треба лише протриматися трохи, а ми зможемо, бо слабких у нас тут - немає!) Сил Вам і тихої ночі! Все будет ок! 🙂

@r3benok також є автором з України. 13 днів він є неактивним, не знаю чи все в нього гаразд :(

Дякую! Не всіх пам'ятаю по нікам.

Додайте ще будь ласка @andrea.boji

Так,дякую. Але нехай автор @andrea.boji
додає силки на картинки в постах. Це за правилами всього стіміту. Або картинки з піксабай, де не порушується акторське право.

Привіт!) вибачте, але навіщо посилання і куди, якщо картинки мої, це мною зроблені nft, або заставка "Stop war" , яка також зроблена мною, тому АП я не порушую)

Ок, зараз не до цього, але наперед, якщо картинка з інтернету, треба на неї силку. Якщо ні, то так, звичайно, хай буде. Я ж думала ви новий автор і не знали)

Ну відносно новий) я тут вже біля 5 місяців, а з АП вже давненько все чисто, зараз взагалі доволі жорстко з цим, тому не порушую) а щодо поради з посиланням на не мої картинки - дякую, візьму до уваги, якщо буду використовувати, то зроблю)

Тихого Вам дня! ;)

Дякую вам за увагу! Поки все нормально, живий)

Дякувати Богу! Я дуже радий чути від вас звісточку. Оскільки ви довго були відсутні, то я здогадуюся, що вам було нелегко. Сподіваюся вам не довелося покидати дім.

Якщо ви плануєте писати у Steemit, то тепер тут є українські спільноти. Найрозвиненіша з них Ukraine on Steem. Тут непогана підтримка.

Не можу повірити, що досі серед наших є олухи, які називають геноцид спецоперацією. Це пиздець, Олесь. Що в голові в цього твого земляка ватного? Я просто хуєю

Не читала ще, піду гляну.

Так, поки що активні. Дякую за підтримку.

Пишимо, доки більш менш спокійно в регіонах (.

Честно? Даже под снарядами наброски делал) Вернее, на диктофон наговаривал)

Потом почитаем)

Обязательно

Coin Marketplace

STEEM 0.28
TRX 0.12
JST 0.032
BTC 69633.73
ETH 3805.56
USDT 1.00
SBD 3.74